Book Your Box - NL NederlandsBook Your Box - EN EnglishBook Your Box - FR Français

Over BYB

Wat willen we bereiken

Particulieren en bedrijven kennis laten maken met self-storage en inzicht bieden in wat dit voor hen kan betekenen. We willen de self-storage markt openbreken door een transparante marktplaats aan te bieden waar je opslagruimte snel kan vergelijken en vervolgens meteen kan boeken. Dus in enkele klikken de juiste informatie vinden én snel jouw extra ruimte ter beschikking hebben.

Drie vooruitstrevende musketiers

Wij zijn Bob, Alkan en Kristof. Enthousiaste, ondernemende geesten die vooral ervaring hebben opgedaan in andere sectoren dan self-storage. Of dat nu de financiële sector is of de logistieke sector. Onze ervaring zorgt ervoor dat we self-storage vanuit een fris & innovatief perspectief bekijken.

We gingen al snel op zoek naar ervaren rotten die de self-storagesector door en door kennen. Dit resulteerde in een nauwe samenwerking met twee self-storage experten die ons met hun jarenlange internationale ervaring in de sector op dagelijkse basis bijstaan. Op die manier hebben we nog meer expertise in ons midden!

Hoe het idee ontstond…

Enkele jaren geleden merkten we een volledig nieuw gebouw op in de buurt van Beringen, België. We hadden geen flauw idee wat het was. Na een aantal keer er voorbij gereden te zijn, beslisten we om toch eens van dichterbij een kijkje te gaan nemen. Na wat rondvraag bij een aantal mensen kwamen we vervolgens te weten dat dit een self-storage was. Onze ondernemende zielen vroegen zich meteen af waarom we nog nooit van deze sector gehoord hadden. Tijd voor research dus!

We verdiepten ons in de self-storage sector en ontdekten dat deze sector ook in Europa in de lift zit. Wanneer we dan specifiek naar de self-storage markt in de Benelux keken, merkten we op dat aanbieders zelden prijzen vermeldden op hun website (als ze al een website hadden). Vaak werd er aaangegeven dat er gebeld of langsgegaan moest worden voor concrete informatie over het huren van een opslagruimte. Vandaag de dag zijn we het echter gewoon om diensten en producten van verschillende aanbieders online te vergelijken en vervolgens via de laptop of smartphone aan te kopen. Dit moet ook toch ook kunnen voor het huren van self-storage, dachten we?

… het resultaat

Het gevolg is Book Your Box. Het allereerste online platform dat huurders en verhuurders van self-storage units bij elkaar brengt. Met transparantie in prijs, beschikbaarheid en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte, of je verhuurt units, we besparen jou een hele hoop tijd en moeite.

Wanneer zijn we geslaagd
Geslaagd?

Dat zijn we pas als (1) we particulieren en bedrijven een correct beeld hebben kunnen geven van self-storage en de voordelen ervan en (2) we dé go-to-website zijn voor diegenen die op zoek zijn naar extra opslagruimte.

Babbeltje slaan

Ben je op zoek naar opslagruimte en wil je wat meer informatie over self-storage of over Book Your Box? Of wil je als verhuurder graag jouw self-storage aansluiten op ons platform? Je kan ons te allen tijde contacteren via de chatfunctie of het contactformulier op de website. We maken graag tijd voor jou!

BookYourBox bv met maatschappelijke zetel te Heidebloemstraat 37, 3580 Beringen, België is geregistreerd bij de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0729.839.183.