Book Your Box - NL NederlandsBook Your Box - EN EnglishBook Your Box - FR Français

FAQ

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw reservatie. Toon deze e-mail aan uw gekozen self-storagefaciliteit wanneer u incheckt.

Indien u een professionele self-storagefaciliteit uitbaat, klikt u op “registreer uw self-storagefaciliteit”. Vul de verplichte velden in en verstuur uw verzoek. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van dit verzoek. Ons team neemt zo snel mogelijk contact op met u.

Neen. Een verhuurdersprofiel op Book Your Box is voorbehouden voor professionele self-storages.

De prijzen die getoond worden zijn inclusief toepasselijke btw. Echter, wanneer u een unit huurt in een lidstaat waar de verhuur van opslagruimte vrijgesteld is van btw, zal enkel de prijs exclusief btw aangerekend worden.

Om uw reservatie te voltooien dient u steeds de eerste maand huur te betalen. Deze betaling omvat echter niet de betaling van eventuele additionele kosten en/of waarborg vermeld in het reservatieoverzicht.

Deze betaling gebeurt online via een derde-betalingsdienstverlener. U betaalt rechtstreeks aan de verhuurder. Uw online betaalopties zijn afhankelijk van de verhuurder. Book Your Box ontvangt geen betalingen van huurders.

Huren via Book Your Box kan door zowel particulieren als ondernemingen. U dient gewoon het juiste keuzeveld te selecteren bij het maken van een reservering.

Annulatie is niet mogelijk via Book Your Box. Neem contact op met uw verhuurder en lees diens algemene voorwaarden er op na.
Of uw spullen al dan niet gedekt worden door een verzekering, verschilt van verhuurder tot verhuurder. Lees dus zeker de algemene voorwaarden van de verhuurder er op na. Book Your Box zelf voorziet niet in een verzekering.
Uw persoonsgegevens worden enkel gedeeld met de door u gekozen verhuurder na het voltooien van een reservatie. U kan de Privacyverklaring nalezen op deze website. In geval van klachten en/of vragen omtrent de bescherming van uw persoonsgegevens kan u zich richten tot privacy@bookyourbox.com.