Book Your Box - NL NederlandsBook Your Box - EN EnglishBook Your Box - FR Français

Huurders

Wat is Self-Storage?

Huur jouw self-storage box online

Self-storage betekent flexibele opslag voor korte of lange termijn en dit voor zowel particulieren als ondernemingen. Deze opslagplaatsen zijn uiterst professioneel en niet te vergelijken met een leegstaande en afgelegen loods of container. Self-storages zijn immers uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn om de veilige opslag van jouw spullen te verzekeren. 7/7 toegankelijkheid is standaard.

Via Book Your Box kan je self-storages in jouw buurt met elkaar vergelijken om vervolgens meteen jouw gewenste self-storage box online te huren. Zonder extra kosten!

Eenvoudig & transparant

Vergelijk aanbieders van opslagruimtes in jouw buurt en boek je self-storage box eenvoudig online.

Veilige opslagruimte

Wij selecteren zorgvuldig onze self-storage aanbieders. Kies uit veilige en professionele opslagruimtes.

Flexibel huren

Maandelijks opzegbaar. Beslis zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt. 7/7 toegankelijk.

De beste huurprijs

Je betaalt evenveel huur als dat je rechtstreeks zou betalen bij onze aanbieders. Geen extra kosten!

Self-Storage voor particulieren

Te weinig ruimte in je woning om je spullen ordelijk te kunnen opbergen? Geraak je je hobbymateriaal of seizoengebonden artikelen zoals skilatten of tuinmeubels niet meer kwijt? Sta je op het punt om te verhuizen of je huidige woning te renoveren en zoek je tijdelijke opslag voor je meubels?

Self-storage biedt een oplossing voor elke vorm van plaatsgebrek. Je mag bepaalde spullen dan misschien wel niet dagelijks gebruiken, het blijven jouw spullen en je wil ze natuurlijk net zo netjes en toegankelijk opbergen als bij jouw thuis!

Self-Storage voor ondernemingen

Neemt je boekhouding & archief je hele kantoorruimte in beslag? Je runt een webshop zonder handelspand, maar je moet uiteraard wel ergens je artikelen weten op te bergen? Ben je vaak op de baan als vertegenwoordiger of ben je actief op verschillende werven en zoek je een strategisch gelegen opslagruimte voor promotie- of werkmateriaal?

Self-storage biedt je veilige én flexibele opslag op maat van jouw bedrijf! Betaal enkel voor de ruimte die jouw onderneming effectief nodig heeft en wees verzekerd van vlotte toegankelijkheid.

Op-slag meer ruimte in 4 eenvoudige stappen