Book Your Box - NL NederlandsBook Your Box - EN EnglishBook Your Box - FR Français

Hoe self-storage jouw verhuis vergemakkelijkt

June 6, 2021

Hoe self-storage jouw verhuis vergemakkelijkt

Self-storage en verhuizen, ze vullen elkaar perfect aan. Uit een recente rondvraag in het Verenigd Koninkrijk -de grootste markt voor self-storage in Europa en het VK- geeft bijna 40% van de particuliere huurders ‘verhuis’ op als de reden voor het huren van hun self-storage opslagruimte (bron: SSA UK 2021 Industry Report). Wij lichten hieronder toe waarom self-storage en verhuis vaak hand in hand gaan.

1. Je kan nog niet inhuizen

Je moet je huidige woning verlaten wegens verkoop of einde huurovereenkomst, maar je kan voorlopig nog niet inhuizen in je nieuwe woning? Vervelend, want wat doe je in de tussentijd met jouw spullen? Je hele hebben en houden onderbrengen bij familie of vrienden is op z’n zachtst gezegd niet echt praktisch. Bespaar jezelf (en anderen) de wrevel en opteer voor self-storage om deze periode te overbruggen.

2. Ruimtegevoel creëren voor potentiële kopers

Je besluit om je woning te koop te zetten? Een tip die makelaars je steevast zullen geven, is dat de woning zo ruim mogelijk moet tonen en om persoonlijke spullen uit het zicht te plaatsen. Potentiële kopers moeten immers een ruimtegevoel krijgen en mogen niet afgeleid worden door persoonlijke items. Je kan dus best alle niet-essentiële spullen uit je huis halen en opbergen in een self-storage unit. Mooi meegenomen: het poetsen van je woning ter voorbereiding van een bezoek wordt bovendien zo ook een stuk gemakkelijker!

3. Verhuis niet alles in 1 keer

De dag van verhuis is aangebroken. Je hebt een verhuisfirma ingehuurd of wat familie en vrienden opgetrommeld om al je spullen van je vorige naar je nieuwe woning te brengen. Je nieuwe woning wordt zo ineens volgestouwd met verhuisdozen en allerlei andere bezittingen. Chaos! Doe jezelf een plezier: behoud voldoende beweegruimte om alles uit te pakken en neem je tijd om kamer per kamer in te richten door niet-essentiële spullen een tijdje in een self-storage opslagruimte op te bergen.

 

Elke verhuis is het begin van een nieuw hoofdstuk. Self-storage kan je helpen om dit hoofdstuk met een gerust hart aan te vatten door een oplossing te bieden voor een aantal praktische beslommeringen die er bij een verhuis komen kijken. 7/7 toegang en flexibele huurtermijnen (vaak per maand) maken self-storage uitermate geschikt voor het overbruggen van een verhuisperiode.  

 

Via Book Your Box reserveer je meteen de geschikte self-storage opslagunit bij jou in de buurt. Huur aan de scherpste prijs én zonder extra kosten! Vergelijk self-storage aanbieders en boek jouw unit online.

KLIK HIER

 

Vragen? Bezoek onze huurderspagina mét handige ruimtecalculatorFAQ sectie of contacteer ons via de chatfunctie!