Book Your Box - NL NederlandsBook Your Box - EN English

Plaatsgebrek in huis? Self-storage to the rescue!

June 14, 2021

Plaatsgebrek in huis? Self-storage to the rescue!

Eerder lichtten we al toe dat personen die verhuizen de grootste groep van self-storagehuurders vertegenwoordigen (zie “Hoe self-storage jouw verhuis vergemakkelijkt“). De -logische- tweede grootste groep van huurders zijn mensen die in hun woning geconfronteerd worden met plaatsgebrek of gewoon efficiënter willen omspringen met de ruimte die ze wél hebben. Zij zien hun self-storage opslagruimte als een verlengstuk van hun woning.

Seizoensgebonden artikelen

Skimateriaal, kerstdecoratie, winterbanden, donsdekens, etc. in de winter. Tuinmeubels, mobiele airco, kampeermateriaal, barbecue, etc. in de zomer. Er zijn tal van items die je enkel in een bepaalde periode van het jaar gebruikt. De rest van het jaar staan zulke spullen in de weg of nemen ze ruimte in beslag die beter benut kan worden. Self-storage biedt hier een oplossing voor!

Verzamelaars

Een grote verzameling kan uiteraard moeilijk volledig tentoongesteld worden in huis. Gepassioneerde verzamelaars bergen daarom graag een deel van hun verzamelcollectie ordentelijk op in een veilige self-storage unit. Verhuis naar een self-storage opslagruimte is eveneens een uitstekend moment om een gedetailleerde inventaris op te maken van jouw collectie.

Sportievelingen

Neemt jouw sportmateriaal (of dat van jouw partner of kinderen 😉) te veel plaats in beslag? Voor sporten als zwemmen of lopen is de sportuitrusting uiteraard eerder beperkt. Andere sporten daarentegen vereisen meer en groter materiaal. Denk maar aan een racefiets, skilatten, golfclubs of surfplank. Dit zijn ook vaak dure items die je niet alleen netjes, maar ook veilig wenst op te bergen.

Hobbyisten

Creatieve geesten gebruiken vaak self-storage als het verlengde van hun atelier. Knutselmateriaal, verf en andere benodigdheden alsook afgewerkte projecten kunnen er optimaal bewaard worden.

Telewerk

Sinds de uitbraak van de coronapandemie is telewerk steeds meer ingeburgerd geraakt. Een plekje in huis waar je comfortabel kan werken is niet langer een overbodige luxe. Vaak is het niet nodig om hiervoor heuse verbouwingswerken door te voeren. Met behulp van self-storage tover je je rommelkamer in een mum van tijd om tot een waardig home office!

 

Kamp jij thuis ook met een gebrek aan plaats? Met het huren van een self-storage opslagruimte creëer je onmiddellijk meer ruimte voor jezelf en je huishouden. Je spullen worden minstens even veilig opgeborgen als bij jouw thuis en vlotte toegankelijkheid is gegarandeerd.

 

Via Book Your Box kan je nu jouw self-storage unit online zoeken en meteen reserveren. Vergelijk aanbieders die aan jouw criteria voldoen en reserveer rechtstreeks aan de beste prijs. Zonder extra kosten!

KLIK HIER

Vragen? Bezoek onze huurderspagina mét handige ruimtecalculatorFAQ sectie of contacteer ons via de chatfunctie!